Sidste nyt fra Klubben

Kanotur

Tag med på en superfed hyttetur til Väratorp i Sverige i weekenden d. 12. – 13. – 14. august. Vi har lejet en helt fantastisk hytte med beliggenhed næsten direkte ned til Helgeåen. Turen er for både piger og drenge fra 7. klasse.
I løbet af weekenden skal vi blandt andet ud at sejle kano, lave en masse andre sjove ting, og prøve nogle spændende udfordringer. Hvis du er til fiskeri, så er Helgeåen det helt rigtige.
Vi skal selvfølgelig også råhygge med god mad og alt muligt andet.

Vi lover dig, du vil få en uforglemmelig weekend som ikke ligner dem du kender!Prisen for at deltage er 500 kr. men så er næsten alt også betalt fra du kommer - til du er hjemme. Begrænset antal pladser (15 stk.). Turen er for alle, også begyndere, det kræves dog at du kan svømme mindst 100 meter. Der vil blive afholdt et informationsmøde/planlægningsmøde hvor vi b.la. kigger på det grej vi skal have med, taler om mad, pakkelister m.m. turledere & amp; uddannede kanoinstruktører: Henrik Brangstrup, Cemil Kocak, & amp; Murat Talayhan

Tilmeld dig på ung@solrod.dk eller i Klub2680

 

TEATERKONCERT 2016
Så er vores 12 billetter til Solrød Gymnasiums teaterkoncert til onsdag d. 10 februar, betalt - printet ud. Jonas fra PAGE 4, har lovet os en oplevelse ud over det sædvanlige. Så tøv ikke med at få din billet, vi har kun 12 pladser og det er NU det rykker. Og det fedeste af det hele er, at det er GRATIS for dig som medlem af Klub 2680. Normal prisen er 75. kr.
Hilsen Klubben

Tilmeld dig på ung@solrod.dk eller i Klub2680