På livstilsmesse med ungdomsskolen

Lørdag d. 27.10 tog vi på Solrød ungdomsskole afsted til livstilsmesse i Øksnehallen. Det var bl.a. piger fra modesyningsholdet, som deltog i turen... Som sidste år havde vi en rigtig hyggelig tur.

 

På det kreative plan har vi mere på programmet i denne måned. Fredag d. 23.11 og lørdag d. 24.11 gentager vi successen fra tidligere år med Kreativ weekend. Her kan du udfordre dine kreative evner nærmest non-stop i 2 dage.

 

Vi mødes kl. 16.15 på Uglegårdsskolen. Vi overnatter og spiser sammen - og der vil være mulighed for at lave en masse ting i forskellige værksteder.

 

Som noget nyt holder vi det i år sammen med smykkeholdet, så der vil også være mulighed for at lave nogle flotte smykker til dig selv og måske også lidt smykke - julegaver? Ellers kan du sy forskellige ting, strikke, lave blomsterbinding og andre spændende ting.

 

Har du lyst til at deltage på Kreativ weekend, så kan du stadig nå at tilmelde dig. Du skal blot ringe til ungdomsskolen på tlf. 56 18 25 40 og tilmelde dig. Vi skal have din tilmelding senest mandag d. 19. november.